Cheesecake Ravioli, una recepta amorosa

S’acosta Sant Valentí i aprofitem l’excusa per saltar-nos la dieta i portar-vos una recepta feta amb molt d’amor per per celebrar la data amb tots vosaltres. Una recepta treta de les entranyes de Pinterest que hem adaptat perquè la pugueu fer en un pim pam i sorprendre a qui vulgueu (i si de pas ens voleu portar alguna mostra, benvinguda serà).

cheesecake-ravioli(1)

Tot el que necessitareu és …

  • làmines de pasta brisa precuinada
  • 200 gr de formatge crema tipus Philadelphia o mascarpone
  • 50 gr de sucre glas (i una mica més per empolvorar al final)
  • 300 gr melmelada de gerds o fruites del bosc
  • Clara d’ ou (opcional)
  • Tallador de galetes en forma de cor (o no)

cheesecake-ravioli(2)

El primer que hem de fer és estendre les làmines de pasta brisaamasarlas lleugerament amb el corró perquè quedin una mica més fines. Després procedim a fer els cors amb el tallador. El que fem servir nosaltres en qüestió era un Senyor tallador que vam trobar en el nostre adorat Tiger (3,00 €) i ens van sortir 8 cors per làmina, però pot ser de qualsevol mida ja que al final la massa és la mateixa i la quantitat d’ingredients no variarà gaire. Simplement hem de vigilar que el nombre de cors sigui parell.

cheesecake-ravioli(3)

Posem la meitat dels cors sobre paper de forn (podem utilitzar el mateix paper de la massa brisa) i en una safata de forn.

Després, barregem bé la Philadelphia amb el sucre glas i ja podem començar a omplir els cors amb una culleradeta abundant d’aquesta mescla i una altra culleradeta de melmelada. És important deixar espai al voltant per poder tancar bé el ravioli i que en el forn no ens facin la del Krakatoa.

cheesecake-ravioli(4)

Ja podem tapar els ravioli amb els cors restants, fent coincidir les vores superiors i estirant lleugerament la massa perquè quedin ben coberts. Un cop fet això, els tanquem pressionant amb una forquilla com si es tractessin de crestes.

cheesecake-ravioli(5)

Fiquem els ravioli al forn preescalfat a 180 º C i els deixem durant 35-40 minuts. Abans d’enfornar, podem vernissar-los amb clara d’ou perquè quedin així de bonics:

cheesecake-ravioli(6)

Abans de servir, empolvorem una mica de sucre glas amb l’ajuda d’un colador. I si ja voleu que siguin la bomba, podeu escalfar la melmelada que us ha sobrat amb un rajolí d’aigua i llimona i servir a manera de salsa perquè quedi encara més sucós.

cheesecake-ravioli(7)

Bon appetit!

cheesecake-ravioli(8)

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada