Behomm, només per a ments creatives

Eva i Agustí són una parella de dissenyadors de Barcelona, apassionats dels viatges i les coses boniques, que un bon dia van decidir fundar Behomm.

A molts de nosaltres ens sona el sistema home exchange (encara que no ho haguem posat en pràctica) o ens hem passat períodes de temps massa llargs explorant les meravelles de Airbnb per inspirar les nostres properes vacances. La gran diferència de Behomm és que es tracta d’una comunitat creada especialment per a dissenyadors i artistes visuals que volen intercanviar casa seva per un temps determinat. D’aquesta manera, s’allunya del model de vacances i s’aprofita enormement de la llibertat del freelance per traslladar la seva oficina a qualsevol punt del globus.

Et ve de gust treballar una setmana amb vistes a la torre Eiffel? En aquesta web de intercanvi temporal hi pots trobar tot tipus d’habitatges en més de 30 països diferents, des de petits apartaments urbans a Copenhagen a lofts Nova York, passant per casetes de camp a Àustria o de platja a Mallorca. És la professió del seu amo la que ens garanteix que l’espai que es tria tindrà aquest nosequé especial, serà acollidor, i estarà cuidat i decorat amb gust (que no és sinònim de luxe).

L’intercanvi de les cases és gratuït, però Behomm no es tracta només d’allotjament gratis, es tracta de compartir i crear vincles amb persones de gustos similars. Cadascun d’aquests llocs esdevé una finestra única i singular que sens dubte complirà l’objectiu d’estimular la creativitat del nou inquilí (per si viatjar a una altra ciutat no fos suficient).

Però el que sí es de paga és la suscripció a la web, que a més a més només es pot fer amb invitació. Amb aquest sistema, els seus fundadors busquen evitar els registres anònims i garantir la seguretat de les llars a intercanviar. Així que si esteu interessats, sempre podeu buscar algun amic o conegut entre els més de 500 membres de la comunitat que estigui disposat a enviar-vos una invitació, o podeu aprofitar-vos de la prova gratuïta per xafardejar. Però recordeu… Behomm només és apte per a ments creatives!

I si voleu fer-vos una idea de les meravelles que podeu trobar :

denmark

{Dinamarca}

NY

{Nova York}

bcn

{Barcelona}

milan

{Milan}

calgary

{Calgary}

belgium

{Bèlgica}

berlin

 {Berlin}

nueva zelanda

{Nova Zelanda}

paris

{Les afores de Paris}

[Imágenes de Behomm via Yorokobu y Designlovefest]
No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada